Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ


Η παγκόσμια οικονομική κρίση αποδεικνύει, στο βάθος όλων των αναλύσεων, την αποτυχία του πειράματος σύγκλισης των δύο οικονομιστικών μεθόδων ή οικονομικοπολιτικών συστημάτων , του καπιταλισμού και του σοσιαλισμού στο μεταπολεμικό τερατούργημα του σοσιαλκαπιταλισμού.
Η κατάληξη αυτού του τραγελαφικού μοντέλου είναι η υποθήκευση των εθνών στο διεθνές χρηματοπιστωτικό υπερκράτος που στη κορφή του στέκεται η φρικώδης αλαζονεία του σιωνισμού και των εβραίων τραπεζιτών.
Η κατάσταση αυτή δεν αντιμετωπίζεται με ημίμετρα και νέες φορολογίες πάνω στα λαϊκά στρώματα προκειμένου να συντηρηθεί η αντιπαραγωγική ογκώδης γραφειοκρατία και τα πολιτικά κόμματα που τρέφονται από τους φόρους του λαού.
Αντιμετωπίζεται με καθολική απαξίωση του συστήματος που θα έχει ως στόχο την συντριβή του .
Ότι και να κάνουν οι κομπογιαννίτες του συστήματος δεν πρόκειται να επαναφέρουν στη ζωή το θνήσκων τερατόμορφο σύστημα. Το ένα πρόβλημα θα γεννά το άλλο έως τελικής κατάπτωσης της ζωής.
Η λύση του προβλήματος δεν μπορεί να προέλθει μέσα από το σύστημα που δημιούργησε το πρόβλημα αλλά από μια άλλη ιδεολογία που δεν αποτελεί μέρος αυτού του συστήματος αλλά την απόλυτη άρνηση του. Αυτή η ιδεολογία είναι μία και μόνη , η ιδεολογία του ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ.
Για μας τους έλληνες η εθνικοσοσιαλιστική επανάσταση δεν θα προκύψει ως αντιγραφή και τυφλή μίμηση ξένων προτύπων, αλλά ως ενσωμάτωση των θετικών τους στοιχείων στην δική μας πνευματική και ιστορική παράδοση ώστε να γεννηθεί ένας ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ή ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ, συμβατός με τον εθνικό μας χαρακτήρα και τα ιστορικά μας βιώματα.
Μας χρειάζεται η ελευθερία της σκέψης που έρχεται από την αρχαία Ελλάδα , η αυτοδιοίκηση των κοινοτήτων που έρχεται από τον σκλαβωμένο ελληνισμό την περίοδο της τουρκοκρατίας , η δημοκρατία ως περισσότερη συμμετοχή του πολίτη στα κοινά μέσα από τις παραγωγικές του ενώσεις , ο κεντρικός συντονισμός της οικονομίας και της ανάπτυξης της χώρας , μας χρειάζεται ένα λαϊκό κράτος που θα υπερασπίζεται τα λαϊκά συμφέροντα και την οικονομία της κοινωνίας και ένας ισχυρός στρατός που θα προστατεύει την εθνική κυριαρχία.
Τώρα που το τέρας του σοσιαλκαπιταλισμού ψυχορραγεί καθίσταται επικίνδυνο και απρόβλεπτο. Ας προετοιμαζόμαστε για τη τελική σύγκρουση με σκληρή ιδεολογική και οργανωτική δουλειά. Η ώρα της επίθεσης θα είναι η ώρα της δικής μας ετοιμότητας.
Λουκάς Σταύρου

3 σχόλια:

  1. Όσοι ζωντανοί, για να θυμηθώ και τον μεγάλο ιεροφάντη της ιδέας του αίματος, επωμιστούν το καθήκον της έπαρσης των εθνικοσοσιαλιστικών λαβάρων, θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τον έρποντα αντιγερμανισμό που σοβεί στην ελληνική κοινωνία και προβλέπεται να γιγαντωθεί ανεξέλεγκτα στους επόμενους κρίσιμους μήνες. Η παρατήρηση αυτή μπορεί να εμπεριέχει ένα βαθμό αφέλειας για τους γνώστες και τους δυνάμενους να ξεχωρίσουν απλές έννοιες και σημαίνοντα από τα σημαινόμενα. Για τον απλό λαό όμως, που θα κληθεί στο εγγύς μέλλον να βιώσει στο πετσί του πρωτόγνωρες καταστάσεις ανέχειας και προσωπικου/εθνικού ευτελισμού, δεν είναι καθόλου αμελητέος παράγων, ιδίως αν σκεφτούμε την ετοιμοπόλεμη αριστερά που ακονίζει τα νύχια της ετοιμάζοντας το νέο ΕΑΜ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρίς την Γερμανία δεν στέκεται η Ευρώπη .Σήμερα υπάρχει όντως ένας έκδηλος αντιγερμανισμός που καλλιεργείται και απο το ελλαδικό πολιτικό κατεστημένο εν πολλοίς προκειμένου να μεταθέσει τις βαριές ευθύνες του για την όλη κατάσταση. Θεωρώ ότι αν εφαρμοστούν κάποια μέτρα αλληλεγγύης για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης όπως η παραγωγική ανακύκληση πλεονασμάτων και το ευρωομόλογο καθώς και άλλα υποστηρικτικά μέτρα ,υπό τον όρο ότι θα μπει και κάποια τάξη στο εσωτερικό μας μέτωπο και δεν θα συνεχίσει η διαφθορά και η συσσώρευση του πλούτου απο τους λίγους , αυτός ο αντιγερμανισμός δεν θα έχει πια νόημα και μάλλον θα στραφεί εναντίον αυτών που τον καλλιεργούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αναφορικά με την ετοιμοπόλεμη αριστερά που ετοιμάζει το νέο ΕΑΜ όπως λες πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην ολισθήσουμε σε ακροδεξιές επιλογές και ακροδεξιά στρατόπεδα.Ο καπιταλισμός δεν πέφτει με γελοίες παρελάσεις και ψευτοσυνθήματα έξω απο τις καφετέριες στα οποία οι λεγόμενοι "εθνικιστές" διαπρέπουν. Σε αυτή τη φάση η συμμαχία των εθνικοσοσιαλιστών με τις μαχητικές δυνάμεις της αριστεράς, και δεν εννοώ την καθεστωτική αριστερά , μπορεί να είναι αναγκαία προκειμένου να κτυπηθεί το τέρας του σοσιαλκαπιταλισμού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.